Поміч для потерпілих в Італії

Поміч для потерпілих в Італії

Кількість жертв землетрусу, який стався 24 серпня у центральній частині Італії, зросла до 295 людей, а 5 тисяч людей постраждало в різний інший спосіб. Влада Італії запровадила надзвичайний стан у тих районах країни, які найбільше вразив землетрус. Більшість загиблих – це мешканці міста Аматріче, яке постраждало від стихії найсильніше.

У зв`язку з великою трагедією наш Карітас, за благословенням нашого Владики Кир Євгена, Архієпископа і Митрополита Перемисько-Варшавського, проведе 18 вересня грошову збірку опісля Божественних Літургій до коробок Карітас, як поміч для потерпілих в Італії. Зібрані пожертви будуть переслані на рахунок Карітас PKO BP SA О I Morąg 10 1020 3613 0000 6402 0080 7032 з допискою „Italia”. Також заохочуємо усіх людей доброго серця про допомогу і індивідуальні вплати грошей на рахунок нашого Карітас. Гроші будуть передані до Caritas Polska.

Print this pageEmail this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on VK