Канонічна візитація у Доброму Місті та Лідзбарку Варм.

Канонічна візитація у Доброму Місті та Лідзбарку Варм.

15 березня 2015 р.Б. в парафії під покровом св. Кирила і Мефодія в Лідзбарку Варм. і парфії під покровом св. Миколая у Доброму Місті  відбулася канонічна візитація Владики Помічника Перемисько-Варшавської Архиєпархії  Кир Євгена Поповича.

            Владика в слові спрямованому до вірних підчеркнув що ситуація яка відбувається в Україні, торкає кожного з нас і від нас усіх вимагається щоб ми духово підтримували Батьківщину. Кожен мусить усвідомити собі що не може стояти поруч того що відбувається в Україні.

            Пристутність владики в парафіях Лідзбарк Варміньскі та Добре Місто була для вірних великим підкріпленням, та доказом глибокої дбайливости про справи духові вірних розсіяних по північних землях Польщі.

            Після Архиєрейської Служби Божої в Доброму Місті у Центрі Культури відбувся „Шевченківський Концерт”. Творчість „Нашого Генія” пердставляли артисти з Тернополя, та діти і молодь з місцевого пункту навчання.

(Увага: погана настройка дати на фото.)

Автор: Г. Борович

 

 

Print this pageEmail this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on VK