ДЕНЬ МОЛИТВИ ЗА УКРАЇНУ у ПЕРЕМИШЛІ

ДЕНЬ МОЛИТВИ ЗА УКРАЇНУ у ПЕРЕМИШЛІ

У четвер 11 вересня, в день празника Усікновення чесної голови славного

пророка Івана, Предтечі і Хрестителя Господнього Перемиська Українська Діаспора молилася протягом цілого дня в намірені України.

Молитви проводилися в намірені кращої долі Українського Народу, тих які воюють, тих які загинулу у криваві боротьбі за батьківщину.

Опісля ранкової Служби Божої до години 15-00 у храмі молилися учні і вчителі Комплексу Загальноосвітніх Шкіл No. 2 ім. о. Маркіяна Шашкевича у Перемишлі. Діти і молодь у різноманітний спосіб проказували свою молитву. Наймолодші малюнками відзеркалювали своє відношення що до подій які у цей час проводяться в Україні. Старші учні висловлювали свої молитовні намірення, співали пісні і молилися Ісусовою Молитвою.

Від год. 15 -00 до 16-00 вервицею молилася Марійська Дружина. Просили вони Матір Божу про заступництво і усіляки ласки для Українського Народу.

Після вервиці молитву продовжували сестри монахині які проживають у Перемишлі і Пралківцях: сестри Служебниці, сестри Василіянки і сестри Йосафітки. Сестри співали акафіст до Архистратига Михаїла.

О год. 17-00 служилася Божественна Літургія, яку очолював Митрополит Перемисько-Варшавський – Кир Йоан. Після літургії молодь провадила Хресну Дорогу. Наступною точкою молитовних заходів була панахида за усіх які боролися і загинули за волю України, а також за жертви Голодомору. На закінчення панахиди усі вірні вийшли з храму щоб поставити свтло під Памятником Жертв Голодомору.

На завершення – в тиші і зосереджені вірні моилися Ісусовою Молитвою.

 

Щиро заохочуємо усіх, щоб кожного дня молитися у намірені кращої долі для України. Особливо важливим є це для тих які живуть у діаспорах, тому що коли не буде України як держави – не буде і нас, розкинених по цілому Божому Світі!

Print this pageEmail this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on VK