Молитва за Україну у Перемишлі

Молитва за Україну у Перемишлі

„ …Ти й на наш нарід зіслав терпіня, що їх не знали наші батьки. Ми мусимо гірко трудитися, щоб здобути собі насущний хліб…” Словами молитви Митрополита Андрея Шептицького про кращу долю українського народу 2 лютого після ранкової Служби Божої молилися парафіяни Архикатедрального Собору Івана Хрестителя у Перемишлі. Молитву очолював парох парафії — отець Богдан Круба. Опісля збирано пожертви на допомогу потерпілим у Києві згідно з закликом  владик УГКЦ у Польщі.

„Закликаємо всіх Вас до постійної молитви за Україну та за її народ. В наших молитвах просім, щоб збереженими були єдність і нерозривність України, як держави, та єдність її народу. Просім, щоб були збережені громадянські та людські права всіх жителів України та, щоб більше не проливалась в Україні братня кров” – (фрагмент з заклику Владик УГКЦ у Польщі до молитви за Україну та ЇЇ Народ).

о. Павло Рогунь

Print this pageEmail this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on VK