Владика – номінат Євген Попович зустрівся з Папою Франциском

Владика – номінат Євген Попович зустрівся з Папою Франциском

Після Архиєрейської Святої Літургії, яку Блаженніший Святослав очолив на головному престолі Ватиканської базиліки, привітати українських прочан прибув Папа Франциск. Його прихід вірні зустріли співом гімну «Будь ім’я Господнє благословенне!» та гучними оплесками.
Папа уділив своє Апостольске благословення  та попросив не забувати молитися за нього. Тоді всі присутні архиєреї мали змогу привітатися з Єпископом Риму. На Святій Літургії в Базиліці був присутній владика – номінат Євген Попович, який привітав Папу Франциска та у присутності Блаженнішого Святослава, замінив декілька слів, передаючи поздоровлення від вірних та духовенства Премисько-Варшавської Архієпархії. Опісля Папа Франциск уділив свого благословення для владики – номіната Євгена Поповича, сказавши: „Нехай Господь благословить Вас і Вашу паству в єпископському служінні! Всіх благ і Божої опіки!”. Також уділив благословення  для отця митрата Богдана Праха – ректора УКУ.

Базиліка Святого Петра. Рим – 25.11.2013

Print this pageEmail this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on VK