В день П’ятидесятниці у Соборі в Перемишлі відбулися ієрейські свячення

В день П’ятидесятниці у Соборі  в Перемишлі відбулися ієрейські свячення

Сьогодні у Неділю П’ятдесятниці, 4 червня, в Архікатедральному Соборі Святого Івана Хрестителя  Архієпископ і Митрополит Перемисько-Варшавський  уділив ієрейські свячень трйом дияконам. У Літургії співслужили Митрополитові: архиєпископ Іван Мартиняк, отці Собору та запрошені священики.

На Архієрейські Літургії Архиєпископ Євген прочитав молитви ієрейських свячень. Відтак нововисвячені ієреї були облечені у священичі ризи: епітрахиль, пояс, нарукавники та фелон, а також отримали служебник. Після чого вони стали до престола і далі з усіма священиками відправляли Божественну Літургію.

Після Служби Божої Митрополит Євген привітав нововисвячених ієреїв та побажав їм святого та ревного служіння. Владика також привітав батьків та родину новоієреїв та подякував за виховання своїх синів.

Нововисвячених ієреїв: о. Віталія Бойко, о. Володимира Алфавітського та  о. Сергія Голіата привітав також парох і  парафіальна рада Собору Святого Івана Хрестителя у Перемишлі.

 

Print this pageEmail this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on VK