У Перемишлі вірні молилися за прославу Слуги Божого Митрополита Андрея Шептицького

У Перемишлі вірні молилися за прославу Слуги Божого Митрополита Андрея Шептицького

Місяць листопад це особливий час молитов про прославу Слуги Божого Митрополита Андрея Шептицького. Сьогодні у чергову річницю смерті Митрополита Андрея Шептицького вірні у Перемишлі молилися за Його прославу. Митрополит Перемисько-Варшавський Архиєпископ Євген Попович Служив Святу Літургію з отцями: отцем парохом мітратом Богданом Степаном та отцем Романом Коцуровським. Після Святої Літургії усі відмовили молитву за прославу Слуги Божого Андрея Шептицького.

МОЛИТВА ЗА ПРОСЛАВУ СЛУГИ БОЖОГО АНДРЕЯ ШЕПТИЦЬКОГО
Господи Ісусе Христе, Ти нагороджуєш Твоїх вірних слуг не тільки особливі¬шими дарами Своєї любови, але й вічною нагородою Святих у небі, а в многих випадках і прославою на Твоїх святих Престолах тут на землі. Я покірно благаю Тебе: зволь так прославити Твого вірного слугу Андрея Шептицького. Він впродовж свого праведного життя, повного досвідів і терпінь, був добрим пастирем свого стада та великим подвижником Церковної Єдности. Через його заступництво благослови нас новими, ревними пастирями і духовними покликаннями до священицьких і чернечих чинів. Через його заступництво вислухай і подай мені ось цю ласку, про яку я тепер прошу… Через його заступництво пошли всьому нашому народові великий дар єдности і свободи. Амінь.

Print this pageEmail this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on VK