Молитва за прославу Слуги Божого о. Єремії Ломницького Чв Парафії Покрови Пресвятої Богородиці у Варшаві

Молитва за прославу Слуги Божого о. Єремії Ломницького  Чв Парафії Покрови Пресвятої Богородиці у Варшаві

19 – 20 лютого вірні парафії „Покрови Пресвятої Богородиці” у Варшаві, разом з парохом о.Володимиром Рачковським, познайомилися з дивовижною постаттю нашої Греко-Католицької Церкви – Отцем Єремїєю Ломницьким ЧСВВ. Ініціаторами та провідниками цієї чудової молитовної зустрічі стали Сестри Служебниці НДМ, на чолі з Провінційною Настоятелькою, Сестрою Магдалиною Ожанською, які дуже ґрунтовно розповіли про життєвий шлях свого співзасновника, церковного діяча, місіонаря та мученика, який віддав своє життя у таборах Сибіру, залишаючись вірним сином своєї Матері Церкви.

Наскільки багато осіб нашої церкви є відомими для нас сьогодні, настільки багато ще залишаються в забутті… Але настає той час, коли Бог винагороджує їхні забуті імена, зараховуючи до лику святих. Зараз триває беатифікаційний процес отця Єремії. І Сестри Служебниці, як гідні послідовниці, свого співзасновника, виконують прохання свого наставника:

„Будьте вдячні Господу Богу за святе покликання, а сумлінні й вірні в заховуванні обітів і правил…..Мене пам’ятайте у своїх молитвах…” – несуть поміж нас з вами ім’я цієї Божої Людини, закликаючи до молитви за прославу отця Ломницького, за його зарахування до лику святих, бо він, як вірний син Христа і своєї Церкви, є прикладом для наслідування та надихання до гідного християнського життя.

Ми щиро дякуємо Сестрам, за цю молитовну зустріч, мультимедійну презентацію, а найбільше, за те, що маємо можливість, усі разом, хоч трішки долучитися своїми молитвами, здійснюючи крок наближення, до Святості отця Єремії Ломницького.

І сьогодні Сестри Служебниці закликають усіх нас до молитви у наших наміреннях за посередництвом отця Єремії Ломницького, словами даної молитви:

О мій Боже!

З глибини моєї душі віддаю поклін Твоїй безмежній Величі.
Дякую Тобі за ласки і дари, що ними Ти наділив Твого вірного Слугу отця Єремію Ломницького, Співзасновника Згромадження Сестер СлужебницьНепорочної Діви Марії, який віддав своє життя як свідчення віри задля єдності Святої Церкви.
Прошу Тебе, прослав його славою святих Твоїх та уділи мені в Своєму Батьківському милосерді ласку, про яку Тебе покірно молю через його заступництво. Амінь.
Отче наш, Богородице Діво…
Також свідчення про вислухані ласки за посередництвом о. Єремії Ломницького Сестри просять надсилати на адресу:

Zgromadzenie Sióstr Służebnic NPM,
Rajców 11, 00 – 220 Warszawa

Casa Generalizia Ancelle della B. V. Immacolata
via Cassia, 102-104
00191 Roma, ITALIA

Джерело:https://www.facebook.com/Cerkiev/

Print this pageEmail this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on VK