Празник Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці Св. Анною у Пралківцях

Празник Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці Св. Анною у Пралківцях

Сестри Служебниці НДМ в День празника Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці Св.Анною відновили свою посвяту Богу. Зібрались разом, щоб молитися і дякувати Господеві за всі ласки, а особливо – за дар покликання. В храмі Божого Милосердя Екуменічного Дому Суспільної Допомоги в Пралківцях урочисту Божественну Літургію очолив Архиєпископ Євген Попович, Митрополит Перемисько-Варшавський у співслужінні канцлера о. Миколи Костецького та сотрудника перемиської парафії о. Романа Коцуровського. Митрополит Євген звернувся до присутніх словом, підкреслюючи велич та чистоту серця покровительки Згромадження, Пречистої Діви Марії, ставлячи Її за особливий взірець посвяти.

В цей святковий день молились також за іменинників, особливо директор Дому с. Анну Дрозд – слова вдячності та привітання склали Мешканці і Працівники. Сестри, які в цьому році святкували Ювілеї отримали від Митрополита Євгена Грамоти.

Нехай Небесна Покровителька, вимолює у Господа для цілого Згромадження утвердження в посвяті, благословення у вірному служінні та нові покликання.

Сестри Служебниці НДМ

Print this pageEmail this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on VK