Глава УГКЦ висловив співчуття владиці Богданові Данилу з приводу смерті батька

Глава УГКЦ висловив співчуття владиці Богданові Данилу з приводу смерті батька

Отець і Глава Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Святослав висловив співчуття преосвященному владиці Богданові Данилу, єпископові Пармському, з приводу смерті його батька Мирослава.

«Втрата батька – це тяжка подія для Вас. Тому скеровую до Вас слова потіхи, які знаходимо у Святому Письмі – вічному Божому слові. „Я – воскресіння і життя. Хто в Мене вірує, той навіть і вмерши – житиме!”», – мовиться у листі співчутті.

Пан Мирослав, пише Глава Церкви, перейшовши важкі випробування, відійшов від нас у час, коли ми готуємося до зустрічі новонародженого Спасителя, який як Богочоловік приходить у цей світ і приносить нам надію на вічне життя з Богом. Щиро віримо, що Ваш батько вже зустрівся із Ним у Небесному Царстві та разом із небесним воїнством співає: «Слава на висотах Богу!».

«Дорогий владико Богдане, Ви будете молитися за свого батька при Господніх престолах. Чи може бути більша послуга від вдячного сина за гідне виховання? Нехай Ваша молитва в наміренні покійного тата буде милостинею, через яку Ви сподобитеся від Господа втіхи, а Ваш батько – прощення гріхів», – мовиться у листі Блаженнішого Святослава.

Департамент інформації УГКЦ

Print this pageEmail this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on VK