Відкриття нового академічного року в Папській Українській Колегії Святого Йосафата у Римі

Відкриття нового академічного року в Папській Українській Колегії Святого Йосафата у Римі

21 жовтня в Папській Українській Колегії Святого Йосафата відбулося офіційне відкриття нового академічного року за участі гостей з Конгрегації Східних Церков.
Цьогорічну архиєрейську Божественну Літургію очолив архиєпископ і митрополит Перемисько-Варшавський, владика Євген Попович у співслужінні з владиками Володимиром Ющаком (єпархом Вроцлавсько-Кошалінським), Аркадієм Трохановським (єпархом Ольштинсько-Ґданським), отцем-ректором Луїсом Касіяном, духовенством колегії та шановними гостями: секретарем Конгрегації у справах Східних Церков монсеньйором Джорджіо Деметріо Галларо (Monsignor Giorgio Demetrio Gallaro) та отцем Антуаном Аббуд (Padre Antoine Abboud).
У проповіді владика Євген згадав свої студентські роки проведені у Римі та наголосив на важливості як наукового, так і духовного зростання для кожного студента, який розпочинає чи продовжує свої вищі студії для добра Церкви та розвитку єпархій.
Після святкової спільної вечері, отець-ректор Луїс Касіян подякував усім за візит та спільну молитву і побажав студентам успішного навчального року та високих здобутків на навчальній ниві.

Папська Українська Колегія Святого Йосафата у Римі

Print this pageEmail this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on VK