УПОКОЇЛАСЬ У БОЗІ БЛ. П. ЕЛІЗА ПАНЧАК

УПОКОЇЛАСЬ У БОЗІ БЛ. П. ЕЛІЗА ПАНЧАК

З великим сумом прийняли звістку, що померла бл. п. Еліза, мама отця митрата Богдана Панчака, Ректора нашої духовної семінарії у Любліні. Від імені духовенства і вірних Перемисько-Варшавської Архиєпархії УГКЦ висловлюємо щирі співчуття Родині померлої і єднаємося в молитві за упокій її душі. Вічная Їй пам’ять!

Порядок похоронy блаженної пам’яті Елізи Панчак.

І. Субота, 3 липня, год. 11.00, церква Різдва св. Івана  Хрестителя, вул. Ярача 6а, Слупськ –  Парастас, Божественна Літургія, останнє цілування, прощальна молитва, Панахида.

ІІ. Понеділок, 5 липня, год.7.00 – кремація, год. 13.00 – покладення урни з прахом,  старий цвинтар в Слупську. Родина просить, щоб замість квітів  для вшанування пам’яті про Покійну, пожертвувати гроші на Служби Божі в 9-й, 40-й день і в річницю від Її смерті, які будуть звершені в місцях, де Еліза Панчак жила, вчилася і працювала: Сянік (місце народження – Дзюрдзів), Дембніца Кашубська,  Слупськ, Щецін, Перемишль, Нью-Йорк.

+Eliza

 

Print this pageEmail this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on VK