ХРАМОВИЙ ПРАЗНИК У ПЕРЕМИШЛІ

ХРАМОВИЙ ПРАЗНИК У ПЕРЕМИШЛІ

Як завжди, урочисто перемишляни відзначили храмове свято св. Івана Предтечі. В Перемиському Соборі Святого Івана Хрестителя Архієрейську Святу Літургію очолив та проповідь виголосив Високопреосвященний Архієпископ Євген (Попович) – Митрополит Перемисько-Варшавський. Співслужили: отець митрат Богдан Степан – протосинкел і парох, отець митрат Іван Піпка, отець митрат Стефан Батрух, отець митрат Богдан Панчак – віцеректор греко-католицької Духовної семінарії у Любліні та отець економ Духовної семінарії у Любліні, віцеректор Духовної Семінарії у Пряшові, отець Микола Костецький – канцлер консисторії, отці декани, священики з Польщі і Словаччини. На Святій Літургії були присутні семінаристи з Любліна та сестри монаших чинів.
Під час Божественної Літургії відбулися дияконські свячення семінариста Дмитра Федлюка.
Парох, парафіальна рада і діти, від імені вірних, подякували Митрополиту і Архієпископу Євгену та священикам за молитву на парафіяльному святі. Привітали також Архієпископа Івана Мартиняка з Днем Його Ангела, а також отця митрата Івана Піпку і отця протоієрея Івана Тарапацького.

Божественна Літургія у Перемишлі (повний запис).

Print this pageEmail this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on VK