Духовна проща вірних Греко-Католицької Церкви Польщі та України до Ченстохови на Ясну Гору

Духовна проща вірних Греко-Католицької Церкви Польщі та України до Ченстохови на Ясну Гору

4 липня 2020 року повинна була відбутись Проща вірних Греко-Католицької Церкви Польщі та України до Ченстохови на Ясну Гору, однак з приводу епідемії коронавірусу вона відбудеться в духовній спосіб 19 червня 2020 року.
19 червня 2020 року о 13.30 за посередництвом трансмісії на живо на телеканалі TRWAM з Каплиці Матері Божої буде транслюватися Божественна Літургія українською мовою, яку очолить Преосвященний Владика Євген ПОПОВИЧ Митрополит Перемисько-Варшавський у співслужінні з Преосвященним Владикою Володимиром ЮЩАКОМ Єпископом Вроцлавсько-Гданським та духовенством.
В цьому часі змагань з епідемією запрошуємо Вас на Духовну прощу до Матері Божої, щоб за її посередництвом і опікою отримали здоров’я душі і тіла, знайшли потіху та силу в вірі та надії.
Маємо надію, що в наступному році проща до Матері Божої на Ясну Гору в Ченстохові відбудеться вже в звичайному режимі з участю численних вірних нашої церкви Польщі та України. Запланований термін – 3.07.2021 р. у першу суботу місяця липня.
Запрошуємо Вас до спільної молитви!
http//cerkiew.net.pl

Архівальне фото Вроцлавсько-Гданської Єпархії

Print this pageEmail this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on VK