«ЄВАНГЕЛІЄ ВІД ЛУКИ» – В ГУРОВІ ІЛАВЕЦЬКОМУ ВІДБУВСЯ КОНКУРС БІБЛІЙНОГО ЗНАННЯ

«ЄВАНГЕЛІЄ ВІД ЛУКИ» – В ГУРОВІ ІЛАВЕЦЬКОМУ ВІДБУВСЯ КОНКУРС БІБЛІЙНОГО ЗНАННЯ

За участю більше сорока учасників пройшов Архиєпархіяльний конкурс біблійного знання на тему «Євангеліє від Луки» зорганізований Катехитичною комісіїю Перемисько-Варшавської Архиєпархії УГКЦ у суботу 29 лютого у Гурові Ілавецькому. Місцем проведення конкурсу стали приміщення Комплексу шкіл з українською мовою навчання.

Ретельно підготовані до конкурсу катехитами його учасники прибули до гурово-ілавецької парафії й школи з: Варшави, Ґіжицька, Пасленка, Моронга, Ельблонга, Орнети, Байор Малих, Кандит, Бань Мазурських, Лелькова, Ольштина, Видмін, Венґожева, Білостока, Ґодкова. Звичайно, не забракло й учнів з самого Гурова Ілавецького.

Учасників конкурсу, катехитів, вчителів й опікунів привітав голова Катехетичної комісії Перемисько-Варшавської Архиєпархії УГКЦ о. митрат Іван Лайкош, який у вступному слові подякував за труд підготування учнів й саму присутність у даних  інтелектуальних змаганнях.

Відведений на виповнення складеного Катехетичною комісією тесту час пройшов відносно швидко, й вчителі могли занятися його провіркою. У тому ж часі учні разом з вихователями, священиками й опікунами подалися до місцевої церкви Воздвиження Чесного Хреста, де спільно помолилися, а потім ще послухали цікавинок з історії самої церкви.

Конкурс, що відзначив голова Катехетичної комісії, пройшов на відповідно високому рівні, за що треба подякувати катехитам і вчителями, які нащодень займаються зі своїми підопічним і дбають про їх інтелектуальний розвиток.

Найкращими у Архиєпархіяльному конкурсі біблійного знання на тему «Євангеліє від Луки» – Гурово Ілавецьке 29 лютого 2020 р. виявилися:

– Марія Драбінська, Варшава,

– Наталія Купіч, Варшава,

– Ольга Курилюк, Гурово Ілавецьке.

 

Print this pageEmail this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on VK