МИТРОПОЛИЧІ ЗБОРИ У КРАКОВІ

МИТРОПОЛИЧІ ЗБОРИ У КРАКОВІ

25 лютого 2020 року в парафіяльних приміщеннях церкви Воздвиження Чесного Христа в Кракові відбулися чергові митрополичі збори за участю двох правлячих Архиєреїв: Високопреосвященного Євгена Поповича – Митрополита Перемисько-Варшавського і Преосвященного Володимира Ющака ЧСВВ – Єпарха Вроцлавсько-Ґданського. Разом з Владиками у зборах взяли участь: працівники Митрополичої і Єпархіальної консисторій і о. Богдан Панчак – Ректор Люблінської Греко – Католицької Cемінарії та отець Шимон Янковський – декан катовицький. Зустріч розпочалась спільною молитвою, після якої Митрополит Євген ознайомив присутніх з протоколом попередніх зборів і представив заплановані теми обговорення.
Головною була тема приготування до спільного Єпархіального Собору, який відбудеться від 29 квітня до 2 травня 2020 року у Перемишлі. На зборах прийнято точний план перебігу собору, а також уточнено основні організаційні пункти у цьому плані.
Підчас зборів проаналізувано дотеперішній стан перекладів польською мовою Літургії, Требника і Катехизму УГКЦ «Христос наша Пасха».
На зустрічі також обговорено усі біжучі душпастирські справи, які спільно торкаються Перемисько-Варшавської Архиєпархії та Вроцлавсько-Гданської Єпархії.

Print this pageEmail this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on VK