ФОРМАЦІЙНА КОНФЕРЕНЦІЯ ДУХОВЕНСТВА ПЕРЕМИСЬКО-ВАРШАВСЬКОЇ АРХИЄПАРХІЇ

ФОРМАЦІЙНА КОНФЕРЕНЦІЯ ДУХОВЕНСТВА ПЕРЕМИСЬКО-ВАРШАВСЬКОЇ АРХИЄПАРХІЇ

У реколекційному осередку “ЕМАУС”, біля Бялобжегів Радомських, 30 вересня ц.р. під головуванням Висопреосвященного Архиєпископа Євгена Поповича розпочалася формаційна конференція священнослужителів Перемисько-Варшавської Архиєпархії.

Цьогорічна осіння конференція є присвячена проповідуванню Божого Слова, яку провадять отці домініканці: Тома Заморський і Яцек Шимчак, і яка буде тривати до 03 жовтня.

Є це також нагода щоб зробити підсумок душпастирських заходів, які мали місце у цьому календарному році, а також спільно створити і обговорити душпастирський план Архиєпархії на 2020 рік. Важливими пунктами цієї зустрічі є роздумування над головною доповіддю Блаженнішого Святослава на Синоді Владик УГКЦ “Сопричастя в житті і свідченні УГКЦ”, обговорення стану душпастирського служіння Архиєпархії на підставі опитування проведеного Робочою групю зі впровадження Стратегії 2020 “Жива парафія — місце зустрічі з живим Христом”. Владика Митрополит Євген представив отцям вказівки щодо проведення на парафіяльному і деканальному рівнях заходів підготоки до Єпархіального Собору (29.04 — 02.05.2020 р.) у Перемишлі, а пізніше Патріаршого Собору нашої Церкви, який є скликаний на 26 — 29 серпня 2020 року у Львові на тему: “Еміграція, поселення і глобальна єдність УГКЦ”.

 

Print this pageEmail this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on VK