ДОРОГА ДО ЕМАУС – ІКОНА ЛІТУРГІЇ І ЖИТТЯ ЦЕРКВИ. ДРУГИЙ ДЕНЬ СВЯЩЕНИЧИХ РЕКОЛЕКЦІЙ У ПЕРЕМИСЬКО-ВАРШАВСЬКІЙ МИТРОПОЛІЇ

ДОРОГА ДО ЕМАУС – ІКОНА ЛІТУРГІЇ І ЖИТТЯ ЦЕРКВИ. ДРУГИЙ ДЕНЬ СВЯЩЕНИЧИХ РЕКОЛЕКЦІЙ У ПЕРЕМИСЬКО-ВАРШАВСЬКІЙ МИТРОПОЛІЇ

Другий день священичих реколекцій, 12 червня 2019 року, в осередку «Емаус» був дуже насичений різноманітними подіями. Очолив ранішню Божественну Літургію Високопреосвященний Архиєпископ і Митрополит  Євген Попович у співслужінні з наймолодшими роками свячень отцями обох Єпархій.

Після обіду відбувся Соборчик отців Перемисько-Варшавської Архиєпархії, на якому було обговорено реалізацію найближчих душпастирських ініціатив, а також представлені нові персональні зміни в Архиєпархії. Нагороджено грамотами, нагрудними хрестами з прикрасами та медалями отців, які відзначають річниці ієрейських свячень.

Після Соборчика отці Митрополії зустрілися з представниками Польської Ради Християн і Євреїв, яка призначила цьогорічну нагороду ім. Кс. Романа Інджейчика отцю Перемисько-Варшавської Архиєпархії Протоієрею Андрію Жураву, декану Саноцькому.

Після Вечірні Високопреосвященний Владика Євген привітав Преосвященного Владику Володимира з 20-річницею хіротонії і вручив йому грамоту і подарунок від духовенства Архиєпархії.

Прес-відділ Перемисько-Варшавської Архиєпархії

Print this pageEmail this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on VK