СВІТЛИЙ ВІВТОРОК У ГЛОМЧІ

СВІТЛИЙ ВІВТОРОК У ГЛОМЧІ

У третій день Великодніх Свят Парафію св. Пророка Іллі у Гломчі відвідав Високопреосвященний Архиєпископ і Митрополит Євген Попович.  Владика очолив Божественну Літургію, в якій взяли участь парафіяни та гості, серед яких Протоігуменя Сестер ЧСВВ с. Магдалина Шевчик. У проповіді Митрополит Євген на прикладі подорожі учнів до Емаусу і зустрічі ними Воскреслого приблизив присутнім дійсність Воскресіння і неустанної присутності Ісуса Христа в нашому житті, яка дає силу і надію у подоланні життєвих викликів, а також відвагу у свідченні про Нього у сучасному світі.

На закінчення Літургії отець Парох і Парафіяни подякували Владиці за спільну молитву і благословення, за те, що не тільки розділив з ними Пасхальну радісь, але як добрий Пастир і духовний Батько утвердив їх у вірі і надії. Кожен парафіянин і гість мав можливість замінити кілька слів з Митрополитом, який охоче старався вислухати кожного.

 

Print this pageEmail this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on VK