ДУШПАСТИРСЬКИЙ ВІЗИТ МИТРОПОЛИТА ЄВГЕНА У ВАРШАВІ НА ТАРХОМІНІ

ДУШПАСТИРСЬКИЙ ВІЗИТ МИТРОПОЛИТА ЄВГЕНА У ВАРШАВІ НА ТАРХОМІНІ

В неділю 7 квітня в свято Благовіщення Пресвятої Богородиці нашу спільноту відвідав Архиєпископ і Митрополит Перемисько-Варшавський Високопреосвящений владика Євген Попович.

Короваєм, квітами і привітальним словом вітали свого Єпископа діти, вірні спільноти разом зі священиком отцем Дмитром Оршуляком.

Після привітального слова розпочалася Свята Літургія у якій владиці Євгену співслужили: душпастир спільноти о. Дмитро Оршуляк та о. Нестор Шевчук, священик з України, який для нашої спільноти провів дводенні реколекції. В часі реколекцій вірні мали можливість приступити до сповіді.

В часі Літургії Владика виголосив проповідь, в якій особливо наголосив на тому, що Господь є близько і ми не є самотніми і, що наша церква старається іти до кожної людини, щоб послужити і щоб ніхто себе не відчував залишеним чи самотнім.

Після Літургії Митрополит Євген подякував всім присутнім. Особливу подяку Архиєпископ висловив місцевому пароху римо-католицької парафії о. Петру Єнджиєвськему за надану можливість для наших вірних молитися в каплиці при місцевій парафії. Також владика Євген подякував с. Магдалині Шевчик, провінційній настоятельці сестер Василіянок у Польщі, за допомогу у творенні спільноти. Також Владика відзначив гарний спів хору нашої спільноти. Після Літургії вірні мали можливість поспілкуватися зі свої Архипастирем.

Висловлюємо щиру подяку митрополиту Євгену за молитву і відвідини нашої спільноти!

Вірні греко–католицької громади у Варшаві на Тархоміні

Служба Божа кожної неділі o год. 11:30 у каплиці при Римо–католицькій Парафії Пресвятої Богородиці Мати Чудової Любові (NMP Matki Pięknej Miłości) ul. Myśliborska 100, 03-185 Warszawa Tarchomin.

Print this pageEmail this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on VK