У Перемишлі відбулися святкування в чесь Блаженного Климентія Шептицького

У Перемишлі відбулися святкування  в чесь Блаженного Климентія Шептицького

У Перемиському Соборі Святого Івана Хрестителя відбулися святкування з нагоди Року Блаженного Климентія Шептицького, в рік його 150 – тої річниці народження. Архієрейську Божественну Літургію очолив Митрополит Перемисько-Варшавський Архиєпископ Євген Попович у співслужінні з архиєпископом Іваном Мартиняком, отцем митратом Богданом Степаном та отцем доктором Юстином Бойко, який виголосив проповідь.
Після Архієрейської Літургії відбулася в Консисторії презентація книг про блаженного: «Біограія – Блаженний священомученик Климентій Шептицький» та «Блаженний архімандрит Климентій – листи до рідного брата Станіслава графа Шептицького та родини 1881 – 1845рр.». Книги презентували отець доктор Юстин Бойко, студит Синкел у справах монашества Львівської Архієпархії та доктор Іван Матковський – науковий працівник постуляційного Центру монастирів Студійського Уставу.

 

Print this pageEmail this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on VK