Святий Вечір в Екуменічному Домі за григоріанським календарем

Святий  Вечір в Екуменічному Домі за григоріанським календарем

Дім Божого Милосердя в Пралківцях це місце, де під одним дахом проживають Поляки і Українці, римо – та грекокатолики, яких об’єднує найголовніше – віра в Господа нашого Ісуса Христа. В особливий день 24 грудня, коли за григоріанським календарем, відзначається Навечер’я Різдва Христового, в дусі пошани один до одного, мешканці, працівники та сестри зібралися на молитві – Святі Літургії під проводом кс. Станіслава Бартмінського, у співслужінні о. Дмитра Лешко. Нашу радість доповнила присутність Архиєпископа Перемисько-Варшавського Митрополита Кир Євгена, який звернувся зі своїм словом до вірних римокатолицької церкви зі щирими побажаннями з нагоди Свят Різдва Христового. Серед нас не забракло семінаристів грекокатолицької семінарії з Любліна, які допомагали співом та послугою при вечері з мешканцями.

Після молитви, учасники  засіли до святкової вечері та згідно зі звичаєм  поділилися оплатком та склали один одному щирі побажання. Святкова вечеря та спільне колядування об’єднало усіх нас  та наповнило радістю та миром з висот.

 

Print this pageEmail this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on VK