ЗАСІДАННЯ РАДИ З ЕКОНОМІЧНИХ СПРАВ

ЗАСІДАННЯ РАДИ З ЕКОНОМІЧНИХ СПРАВ

Згідно з церковним правом, Єпархіальний Єпископ утворює раду з економічних справ, яка разом з Єпархіальним економом допомагають йому в управлінні єпархією. У важливіших економічних діях Єпархіальний Єпископ звертається за порадою до Ради, члени якої мають дорадчий голос. Крім інших завдань, приписаних правом, до Ради належить підготовляти щорічно зіставлення доходів і витрат, передбачених у зв’язку з цілим управлінням єпархією у наступному році .

З огляду на закінчення календарного року і потребу підсумування його в контексті економічної діяльності Архиєпархії, Високопросвященний Архиєпископ Євген, Митрополит Перемисько-Варшавський, скликав на 18 грудня засідання вищезгаданої Ради, яке відбулося у приміщенні Перемиської Консисторії. Під час засідання розглянуто господарсько-економічні справи Архиєпархії за 2018 рік. Докладно обговорено і прийнято план бюджету на 2019 рік, підготовлений і представлений Економом. На прикладі інших Єпархій, члени ради задумалися над можливою різного роду господарською діяльністю, дохід з якої допомагав би у фунціонуванні Архиєпархіальних структур. Закінчилося засідання спільною молитвою.

о. Микола Костецький

Print this pageEmail this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on VK