ЗАПРОШУЄМО НА МОЛИТВИ ДО ПЕРЕМИШЛЯ В ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ЖЕРТВ ГОЛОДОМОРІВ

ЗАПРОШУЄМО НА МОЛИТВИ ДО ПЕРЕМИШЛЯ В ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ЖЕРТВ ГОЛОДОМОРІВ

В суботу 24 листопада, відзначимо День пам’яті жертв голодоморів. Цього дня, за всі ці жертви відслужимо у Катедральному Соборі у Перемишлі Панахиду.
Програма:
17.00 – звук дзвонів
17.05 – програма про Голодомор у виконанні дітей молоді
17.30 – Панахида
18.00 – хресний хід до пам’ятника жертвам голодомору. Запалення і покладення свічок
Просимо принести з собою свічки.
18:00 (після панахиди і покладення світла до пам’ятника жертвам Голодомору при Cоборі) в Народному домі відбудеться концерт у виконанні Роксани Вікалюк артистки з Тернополя, яка творить і виступає в Німеччині і Польщі (зокрема Єврейський театр у Варшаві). Разом з Вікалюк виступить німецький музикант Wolfram DER Spyra. Артисти запрезентують нову програму до роковин Голодомору, якої прем’єра відбудеться день раніше у Варшаві. Квитки 20 зл. Учні і студенти безкоштовно. (Організатор концерту в Народному Домі: ОУП у Перемишлі)

Заохочуємо також приєднатися до Акції «Запали свічку», яка щорік, цього ж дня, відбувається по всьому світі. Традиційно о 16.00 год. пам’ять загиблих під час геноциду українського народу вшановують хвилиною мовчання та встановлюють запалену свічку у хатах на підвіконня.

Print this pageEmail this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on VK