XVI ПАРАФІЯЛЬНА СПАРТАКІАДА У ПЕРЕМИШЛІ

XVI ПАРАФІЯЛЬНА СПАРТАКІАДА У ПЕРЕМИШЛІ

В днях від 23 до 24 жовтня у Перемиській „Шашкевичівці” відбулася чергова – вже XVІ ПАРАФІЯЛЬНА СПАРТАКІАДА. Cпартакіаду відкрив отець митрат Богдан Степан – парох Перемишля, та побажав успіхів у змаганнях.
В цьому році діти мали нагоду також брати участь у релігійних змаганнях: відбувся конкурс для міністрантів та конкурс релігійного знання.
У спортивних змаганнях брали участь діти та молодь з парафій Перемиського деканату, а саме з Перемишля, Хотинця, Поздяча, Гаїв, Кальникова. Змагання у Спартакіаді проходили у різноманітних конкуренціях.
Організатором Спартакіади були: Парафія Святого Івана Хрестителя у Перемишлі, Комплекс Шкіл ім. Отця Маркіяна Шашкевича.
В організаційному комітеті Спартакіади працювали такі особи: отець митрат Богдан Степан – парох Собору Святого Івана Хрестителя у Перемишлі та сотрудник о. Дмитро Лєшко, отець Павло Шади, Сестра Даниїла Шумна. Петро Піпка – директор української школи, Мирослав Варло, Мєчислав Ялоха. Організаційно допомагали вольунтери: молодь старших класів української школи.

Print this pageEmail this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on VK