Сьогодні Перемишль пращав с. Христинe Меланію Делявську СНДМ

Сьогодні Перемишль пращав с. Христинe Меланію Делявську СНДМ

Сьогодні Перемишль пращав с. Христину Меланію Делявську СНДМ, яка відійшла у вічність 22 жовтня 2018 р. на 94 році життя та 75 монашого покликання. Покійна сестра проживала в Перемишлі від 1988 року. Усім запам’яталася доброю, зичливою, покірною, лагідною особою, з теплою характерною усмішкою.
Похоронні богослуження почалися вечером в середу парастасом, який очолив Митрополит Перемисько-Варшавський Архиєпископ Євген Попович. Похоронну Святу Літургію, в четвер, очолив архиєпископ Іван Мартиняк у співслужінні отців: отця митрата Богдана Степана, отця Івана Тарапацького- декана, отця Дмитра Гарасима ЧСВВ– ігумена, отця Тимотея Феша ЧСВВ – ігумена з України, отця Христофора Блажеєвського з Ярослава, отця Дмитра Лєшка, отця Павла Шадого, отця Антонія ЧСВВ і отця Ореста Підлипчака ЧСВВ. У похороннх відправах брала участь Сестра Генеральна Софія Лебедович Згромадження Сесестер Служебгиць Непорочної Діви Марії. На похорон сестри Христини, крім родини, приїхали парафіяни римокатолицького обряду з Галємби – де сестра працювала, після увязнення, як медсестра і катихитка в роках 1951-1964 – і дуже тепло згадували присутність сестри покійної Христини у своїй парафії, яку пам’ятають посьогоднішній день.

Print this pageEmail this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on VK