ЗУСТРІЧ – ПРОЩА МАТУРИСТІВ

ЗУСТРІЧ – ПРОЩА МАТУРИСТІВ

У днях від 5 до 7 жовтня відбулася зустріч матуристів Перемисько-Варшавської Архієпархії і Вроцлавсько-Гданської Єпархії. Всіх учасників було 54, в тому числі 8 з Перемиськоії парафії, та інших наших парафіі Польщі: Гуровa Ілавецького, Білого Бору, Циганка, Лігниці, Щецінка, Заміеніц, Ґожова Вкп, Зеленоі Гори, Вроцлава, Старгарду.
Молитовну програму провадили: о. Андрій Міхалішин, о. Руслан Марцішак, о. Ярослав Роман, о. Павло Березка, о. Павло Почекайло та о. Павло Шади.
Зустріч почалася в п’ятницю з нічного чування на Ясній Горі. Як кажуть самі матуристи, був це для них особливий момент, коли могли віч на віч „поговорити” з Матір’ю Божою Ченстоховскою і помолитися до неї за дари Духа Святого в час матури і підготовки до неї.
Опівночі в ясногірському храмі почалася Божественна Літургія у якій всі прочани брали охочо і активно участь. Відслужений був також акафіст, а для бажаючих була можливість сповіді.
Наступний день багатий був в екскурсії. Учасники мали змогу побачити „Park Miniatur Sakralnych” та Ясну Гору, цього разу за дня, захоплюючись її красою. Після обіду був також час на спільну прогулянку по місті.
В неділю після Служби Божої та сніданку, всі попрощалися та розїхалися до дому.

Print this pageEmail this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on VK