Ювілей 60-ліття монашого життя с. Марти Підлипчак

Ювілей 60-ліття монашого життя  с. Марти Підлипчак

У суботу 16 червня 2018 р. Сестри Служебниці НДМ в Голеньові, відзначали  Ювілей  60 -ліття монашого життя с. Марти Підлипчак. В наміренні достойної Ювілятки Божественну Літургію служив о. протоієрей Роберт Роса – парох Покрова Превятої Богородиці в Щеціні. На завершення Св. Літургії, Отець Роберт привітав с. Марту та вручив з нагоди Її ювілею Грамоту з побажаннями та благословенням від Преосвященнішого Владики Володимира Ющака – Ординарія Єпархії Вроцлавсько – Гданьської. Дорогу Ювілятку від цілої Провінції Сестер Служебниць НДМ, привітала с. Наталія Маціна, Провінційна Настоятелька з Варшави, яка подякувала, за Її щире і віддане служіння  Богові, i Церкві в нашому Згромадженні. Привітати Ювілятку прийіхали також Сестри з Кошаліна.

Ювілей це особливий час, в якому ми повертаємося думкою до цих хвилин, коли відкривається заново таємницю власного покликання. Сестра Марта свою монашу дорогу розпочала 02 грудня 1958 р. у Варшаві. Довгі роки працювала в адміністрації і несла допомогу хворим у Домах Суспільної Допомоги в Матчині і Янові Любельському. Від 2002 р. перебувала у спільноті Святого Священомученика Йосафата в Перемишлі, а від 2007 р. до сьогодні перебуває у спільноті Матері Божої Непорочно Зачатої в Ґоленьові.

Не заважаючи на обмеження зв’язані з неміччю і віком с. Марта надалі допомагає, як тільки спроможна Сестрам у спільноті, а в затишку домашньої каплиці  заносить свої щирі молитви за нашу Церкву, наш нарід та усіх потребуючих. Сестра Марта вдячна Богові за дар свого монашого покликання, як також за дар монашого покликання своїх рідних трьох сестер і двох братів-священиків. Нехай Вседобрий Господь благословить дорогій Ювілятці на Многі і благі Літа.

Сестри Служебниці НДМ

Print this pageEmail this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on VK