КАТЕХИТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ – ВИКЛИКИ І ПОТРЕБИ

КАТЕХИТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ – ВИКЛИКИ І ПОТРЕБИ

В суботу 9 вересня в Гурові Іл. відбулась Катехитична конференція.

Взяли в ній участь катихити з північних деканатів Архиєпархії. Перша частина мала характер формаційний. В другій, Голова Катехитичної комісії ознайомив присутніх з результатами Всецерковної катехитичної конференції та засідання голів катехитичних комісій, що відбулись у Львові в останні дні серпня. Обговорено питання втілення постанов Єпархіяльного Собору по катехизації та відмічено потребу продовжити працю по втіленні інструкції причастія дітей і немовлят. Брат Роман запрезентував катехитам можливості, які дає інтернет в підготовці та ведені катехизації.

В час обміну досвідом вказано на виклики перед якими стоїть катехизація в нашій Церкві та наголошено на потреби. Їх забезпечення дає запоруку успіху. На закінчення присутні прийняли план катехитичних заходів на 2017/18 шкільний рік. Слід побажати катихитам наснаги та стійкости у втілюванню наміченого плану.

о. Іван Лайкош

Print this pageEmail this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on VK