Сарепта в Новиці 9 – 21 липня 2017р.

Сарепта в Новиці 9 – 21 липня 2017р.

В черговий раз Сарепта зібрала навколо себе ліцеальну молодь з цілої Польщі, та України. Всіх було около 50 учасників. Табір відбувся в днях з 9 по 21 липня 2017 року, в с. Новиці, неподалік Горлиць.

Окрім відпочинку, який включав у себе, перегляд фільмів, амереканський вечір, вільний день, день прогулянки по горах, всі участники також мали досить напружену програму, а саме: щоденна Літургія, молитва танцем, молитва прослави, молитва Тезе. Крім духовної поживи також участники скористали з фітнес та спорт програми щоб зміцнити і свої тіла.

Для кращого обєднання команди і щоб всі краще пізнали один одного був поділ на працю в групках, кожна з яких мала певні завдання до виконання. Для загального розвитку вмінь нашої молоді були також мастер-класи посеред яких був: мультимедійний, пантоміми та танців, і спортивний, літургійний, та музичний. Також кожноденні духовні конференції. Дякуємо нашому Господу Ісусу Христу, за те що ми всі мали змогу побути в його Імя разом, як одна велика християнська сімя.

Print this pageEmail this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on VK