Закінчення шкільного року у Перемишлі

Закінчення шкільного року у Перемишлі

23 червня в Соборі Святого Івана Хрестителя в Перемишлі, Святою Літургію, у якій взяли участь діти, молодь, вчителі та батьки урочисто закінчено шкільний рік 2016/2017. Подячну Літургію з нагоди закінчення шкільного року служили: парох отець митрат Богдан Степан, отець декан Іван Тарапацький та отець Дмитро Лєшко – сотрудник. Діти і вчителі також малу нагоду скористати зі святої Тайни Покаяння.
Після Святої Літургії традиційно зроблено спільну фотографію.
О годині 10.00 в Школі ім. о. Маркіяна Шашкевича учні взяли участь у врочистому закінченні шкільного року. Підчас урочистостей найкращі учні початкових, гімназійних та загальноосвітніх класів одержали нагороди за свою працю. На завершення гімназійний третій клас виступив з концертною програмою. Підчас урочистостей закінчення шкільного року директор школи Петро Піпка попращав сестру Оксану Ващур – катехитку, яка в цьому році відходить зі школи і з наступним роком буде працювати в ольштинські парафії.

Print this pageEmail this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on VK