В Перемишлі відбувалися великопостні реколекції

В Перемишлі відбувалися великопостні реколекції

У Архікатедральній Парафії Святого Івана Хрестителя у Перемишлі, в Парафії Введення в Храм Пресвятої Богородиці в Лучицях та в Екуменічному Домі Суспільної Допомоги відбувалися велекопостні реколекції.
Реколекційні науки голосили: отець о. д-р Андрій Танасійчук – протосинкел Одеського і Кримського екзархатів УГКЦ та о. Юрій Свищ – священник Коломийської Єпархії.
Сповіддю пічас реколекцій служили: Архиєпископ Іван Мартиняк, отць декан Іван Тарапацький та отць ігумену Дмитро Гарасим ЧСВВ.
Літургійні Богослуження на закінчення реколекцій очолили владики: в неділю, в 9.00 годині Митрополит і Архиєпископ Євген Попович та в 11.00 годині Архиєпископ Іван Мартиняк.
Протягом чотирйох днів (четвер, пятниця, субота і неділя) у Перемиській парафії служилися три Божественні Літургії, для старших, дітей та молоді, а також в парафії в Лучицях та Екуменічному Домі Суспільної Допомоги.
Підчас Богослужень вірні мали нагоду почути духовні проповіді та скористати з Святої Тайни Покаяння.
Хай Господь благословить та винагородить сторицею за молитву та працю Владикам отцям реколектантам та отцям сповідникам, за душпастирську працю підчас парафіяльних реколекцій у Перемишлі.
Отець парох Богдан Степан та сотрудник Дмитро Лєшко

Print this pageEmail this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on VK