Свято Преподобної Йосафати Гордашевської

Свято Преподобної  Йосафати Гордашевської

19 листопада Сестри Служебниці НДМ в Пралківцях урочисто відзначили день Співзасновниці Згромадження – Преподобної Матері Йосафати Гордашевської. З цієї нагоди в церкві Божого Милосердя при Екуменічному Домі Суспільної Допомоги Архиєпископ Кир Іван Мартиняк у співслужінні генерального вікарія о. Богдана Степана, канцлера о. Павла Рогуня, ігумена Перемиського монастиря о. Дмитра Герасима ЧСВВ, о. Володимира Данилів, о. Дмитра Лешка та пароха римо-католицької парафії в Пралківцях о. Станіслава Прокускі відслужили Молебень до Преподобної Йосафати. Спільно дякували Господеві за всі отримані ласки та просили про заступництво у нових потребах.
Архиєпископ Кир Іван в своєму слові представив життєвий шлях Блаженної, її подвиги, молитву, терпіння, чесноти та заохочував вірних до наслідування. Свято зібрало мешканців Дому, працівників, лікарів, приятелів, добродіїв. По молитві вшанували мощі Блаженної та продовжили святкувати при солодкім почастунку.
Преподобна Йосафата є покровителькою Центру Реабілітації, який діє при Домі, тому крім працівників Центру на свято прийшли пацієнти та їх родини. Віримо і просим Преподобну Йосафату, щоб заступалася в Господа за всіх хто прибігає до Неї.

Сестри Служебниці НДМ

 

Print this pageEmail this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on VK