Великопосні Реколекції у Сяніцькому Деканаті

Великопосні Реколекції у Сяніцькому Деканаті

Від п’ятниці 8 квітня до неділі 17 квітня 2016 року у Сяніцькому Деканаті Перемисько-Варшавської Архиєпархії УГКЦ відбулися великопосні реколекції. Протягом більше ніж тижня віряни Деканату мали можливість в особливий спосіб духовно підготуватися до святкування Великодня. Місійний труд проведення реколекцій у цілому Сяніцькому Деканаті взяв на себе Ігумен Венгожевського монастиря о. Василій Кепещук ЧСВВ.

Реколекційний марафон розпочався в п’ятницю 8 квітня. В суботу і неділю реколекції проходили у Гломчі, Сяноці і Устріках Долішніх. Від понеділка 11 квітня реколекції продовжилися у Мокрому, Височанах і Великому Полі. А вже від 14 квітня до 16 квітня з реколекцій скористали парафіяни Команьчі, Куляшного, Репеді, Зиндранови, Вільхівця, Ропєнки і Полян. У суботу 16 квітня і неділю 17 квітня реколекції пройшли у Ряшеві. Крім реколекційних наук, особистих зустрічей з Отцем реколектантом, вірні численно скористали з можливості приступити до Тайни Сповіді. Від усіх душпастирів і вірних щиросердечно дякуємо отцю Василію за проведені реколекції.

о. Микола Костецький

Print this pageEmail this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on VK