Ряшівська парафія у Ярославі

Ряшівська парафія у Ярославі

Парафіяльна спільнота з Ряшева, як перша з архієпрхії, в суботу 5 березня здійснила прощу до Ярослава, до чудотворної ікони «Милосердя Двері» в році Божого Милосердя. Після приїзду могли ми скористати з тайни сповіді. Опісля брали участь в Молебні до Ісуса Милосердного і Божественні Літургії, які служив о. Ярослав Стороняк. На завершення відмовили ми спільно «Отче наш», «Богородице Діво» і «Вірую» в наміренні Святішого Отьця, щоб виповнити всі вимоги, які були описані в декреті про відпуст в році Божого Милосердя.
Після богослужінь о. Христофор Бложеєвський поділився з нами історією, як ярославська ікона «Милосердя Двері» помандрувала до Риму на відкриття року Божого Милосердя Папою Франциском.
На закінчення о. Ярослав Стороняк, заохочував нас, щоб наша проща до Ярослава не була одноразова, а щоб ми як найчастіше користали з Брами Милосердя, вимолуючи ласки не тільки для нас самих, але теж для наших рідних, і за померлих.
Від о. Христофора Блажеєвського отримали ми теж копію чудотворної ікони за яку складаємо велике «Спасибіг».

Павло Грицина
знимки Ксеня Стороняк

Print this pageEmail this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on VK