Празник в Гребенному та Любачеві

Празник в Гребенному та Любачеві

20.12.2015 року у парафіях Гребенне та Любачів, відбулися празничні святкування, на честь покровителя храмів святого Архиєпископа Мир Лікийських та Чудотворця – Миколая. В обох храмах Святу літургію очолив і проповідь виголосив отець протоєрей Станіслав Тарапацький. У Гребенному Тайною сповіді служив отець Василь Момоход-парох парафії  Голе Равське, що біля Рави Руської в Україні, а співслужив о. Іван Тарапацький – місцевий парох. В парафії Любачів співслужили о. Віцеканцлер Павло Рогунь та о. В. Момоход. Сповіддю служив о. Іван Тарапацький.

До вірних в обох парафіях прийшов Святий Миколай з подарунками. Парафія в Любачеві в день празника особливо наповнилася присутністю прочан – нащадків виселенців з Любачева і землі любачівської, котрі приїхали з України.

Діти з Зубрівської школи, що біля Львова, для присутніх в церкві, більше як 200 людей, заспівали колядки. За пречудові співи Святий Покровитель храму обділив колядників солодощами. Всі присутні з України прочани, згуртовані в «Товаристві Любачівщина» дуже раділи з присутності в храмі, де клись молилися їхні предки, в так особливий день празника.

 

Print this pageEmail this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on VK