VIII З’ЇЗД МАТУРИСТІВ КРАКІВ 2015

VIII З’ЇЗД МАТУРИСТІВ КРАКІВ 2015

У Кракові в днях 2-4 жовтня 2015 року відбувався VIIІ З’їзд матуристів під гаслом «Учителю, що мені робити?». Молоді люди з Ґурова Ілавецького, Білого Бору, Вроцлава, Ельбльонга, Горлиць, Мокрого, Замєніц, разом з катехитами проводили спільно час.

З’їзд почався в п’ятницю вечором і день закінчився спільною вечерєю. В суботу після сніданку матуристи з опікунами подалися до Парафіяльної Церкви Воздвиження Чесного Хреста. Там відслужено Божественну Літургію під час якої молодь мала нагоду скористати з таїнства сповіді. Після Літургії о. Григорій Назар з Горлиць, координатор Світових Днів Молоді 2016 р. виголосив для матуристів конференцію, яка мала на меті зазнайомити молодих людей зі Світовими Днями Молоді 2016р. і заохотити кожного до участі в тому заході.

Опісля група почала екскурсію по Кракові.

По обіді всі переїхали до Санктуарії Божого Милосердя в Лаґєвніках, де в Грекокатолицькій каплиці Всіх Святих Українського Народу помолились молебнем до Божої Матері. По тому відвідали Санктуарій святого Івана Павла ІІ, де у молитві поручили Богові Світові Дні Молоді 2016р.

Молитовно день закінчився Ісусовою Молитвою в парафіяльній церкві. По молитві о. парох Петро Павлище скерував до молоді тепле слово, по тому всі подались до місця проживання на вечерю і спочинок.

В неділю після Божественної Літургії наші групи поволі за своїми розкладами розїхались кожна в свою сторону.

Дякуємо за гостинність пароху о. Петрові Павлище, усім особам які підтримали VIIІ З’їзд матуристів, особливо дякуємо  спонсорам з наших парафій. Завдяки вам кошти побуту кожного з учасників були відповідно поменшеними.

Запрошуємо вже на наступний рік усіх майбутніх матуристів і їхніх катехитів до участі у ІХ з’їзді матуристів, який за планом відбудеться в перший веекенд жовтня 2016р.

о. Богдан Крик

 

 

 

Print this pageEmail this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on VK