Реколекції родин у Перемишлі

Реколекції родин у Перемишлі

 

 «Люби Господа Бога твого всім серцем твоїм, всією душею твоєю, всією силою твоєю і всією думкою твоєю, а ближнього твого як себе самого.» Під тим заголовком заповіді любови у Перемишлі вже черговий раз від 19 до 25 липня в реколекційному домі Сестер Служебниць «Еффата» на вул. Висоцького проходять реколекції для родин. Учасники прибули з різних країн Європи: Австрії, України, Польщі. Духові науки голосить о. Дмитро Лешко – сотрудник Архикатедрального Собору Івана Хрестителя у Перемишлі. Окрім духових наук і молитви відбуваються різноманітні конференції, індивідуальні розмови, інтеграційні зустрічі.
В середу реколекційний дім відвідав Владика Євген Попович – Єпископ Помічник Перемисько-Варшавської Архиєпархії. Відслужив молебень до Христа Чоловіколюбця під час якого звернувся до учасників зі словом. Нагадав в першу чергу про це, що родина це найменша, але основна клітина живого організму якою є Церква. Нагадав про загорози і виклики які ставить перед нею сучасний світ. Потребу Божої присутності в наших родинах яка має бути основою того що їх береже від злого і зцілює.
На кінець Владика посвятив чотки і іконки які вручив для кожної родини.

Print this pageEmail this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on VK