13 СПОРТИВНА „СПАРТАКІАДА”

13 СПОРТИВНА „СПАРТАКІАДА”

30 травня на на перемиському стадіоні „JUVENIA” відбулася чергова – вже 13 „СПАРТАКІАДА”. У спортивних змаганнях брали участь діти та молодь парафій Перемиського деканату, а саме з Перемишля, Ярослава, Хотинця, Поздяча, Гаїв.

Своїх сил можна було попробувати у різноманітних конкуренціях: футболі, змаганнях в бігу, стрибках на відстань, штовхання лікарським мячем, киданні баскетбольним мячем, змаганнях з гімнастичним колом.
Не забракло також найважливіших змагань, якими був „Біг о кубок пароха”.

Організатором Спартакіади був отець протоієрей Богдан Круба – парох Собору Святого Івана Хрестителя у Перемишлі та декан перемиський.
З учасниками приїхали також священики та катехити:  о. Богдан Степан, пані Любомира Степан, , о. Христофор Блажеєвський, о. Павло Рогунь.

За поміч у підготовці тих змагань щиро дякуємо для усіх задіяних, а особливо для: пана Мирослава Варло, пані Олі Туцької, пана Зенона Войтовича, пана Мирослава Войтовича, пана Богдана Лопушинського, пані Уляни Боднар, Григорія Заячківського, Григорія Фіцака і усім тим завдяки яким ці заходи могли відбутися черговий раз.

Print this pageEmail this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on VK