ЗАВЕРШЕНО ХУДОЖНІЙ КОНКУРС В АРХИЄПАРХІЇ

ЗАВЕРШЕНО ХУДОЖНІЙ КОНКУРС В АРХИЄПАРХІЇ

Архиєпархіяльний Художній Конкурс п.н. «Моя Церква і мій Народ» завершився 4 червня в Циганку. В цей вільний день від праці – припадає польське Боже Тіло – до парафії Циганок традиційно з’їхалися діти з двох північних деканатів на «Малу Сарепту». Після Літургії, Голова катехитичної комісії Архиєпархії Перемисько-Варшавської о. митрат Іван Лайкіш оголосив результати Художнього Конкурсу. Присутнім лавреатам вручено нагороди а опікунам-катихитам подячні грамоти.

Катехитична Комісія Архиєпархії проводить Художній конкурс для дітей садочка та початкової школи кожного року. Цього року завданням конкурсу було показати віддану працю духовних осіб на благо українського народу. Війна що зараз відбувається в Україні показала на нові зв’язки між Церквою та Народом. Це помітним було в конкурсних працях.

На фінал потрапили праці з парафій: Бартошиці, Варшава, Венгожеао, Гурово Іл., Лельково, Перемишль. 18 травня жюрі у складі: о. І. Лайкіш, о. І. Галушка, о. Р. Стороняк, о. П. Поточний та п. Моніка Опітз з Жулавського Осередка Культури в Новому Дворі Гданському, вирішила нагородити праці учнів:

Група І, садочок – «0»:

1. Юлія Філь, «0» – парафія Перемишль, катехит с. Оксана Ващур СНДМ

2. Адріанна Стец, «садочок» – п. Гурово Ілавецьке, кат. с. Дамяна Вільховська СНДМ

3. Данило Козанкевич , «0» – п. Бартошиці, кат. с. Олена Манькут СНДМ

Група ІІ, кл. І – ІІІ:

1. Ольга Стираньчак, кл. ІІІ – п. Бартошиці, кат. с. Олена Манькут СНДМ

2. Лена Кречко, кл. ІІІ – п. Венгожево, кат. Ірина Тимо

3. Патрик Галан, кл. ІІІ – п. Гурово Ілавецьке, кат. Надія Ортинська

Вирізнення: Наталія Гнатюк, кл. ІІІ – п. Гурово Ілавецьке, кат. Надія Ортинська

Група ІІІ; кл. IV – VI:

1. Юлія Козанкевич, кл. VІ – п. Бартошиці, кат. с. Олена Манькут СНДМ

2. Емілія Мацьків, кл. ІV – п. Варшава, кат. с. Олена Брояка ССВВ

3. Михайло Вуйтович, кл. V – п. Гурово Іллавецке, кат. с. Надія Ортинська

Вирізнення: Магдалина Венгєльник, кл.VІ – п. Перемишль, кат. с. Оксана Ващур СНДМ

Учасники Малої Сарепти мали змогу подивляти праці лавреатів. Були вони виставлені у церкві в Циганку. Від Катехитичної комісії дякую катехитам, що провели конкурс серед дітей. Отцю Поточному складаю подяку за організацію проведення фіналу. oіл

Print this pageEmail this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on VK