ОГОЛОШЕНО ПЕРЕМОЖЦІВ ХУДОЖНЬОГО КОНКУРСУ В АРХИЄПАРХІЇ

ОГОЛОШЕНО ПЕРЕМОЖЦІВ ХУДОЖНЬОГО КОНКУРСУ В АРХИЄПАРХІЇ

В неділю 22 червня, в Бартошицях по Літургії, Голова катехитичної комісії Архиєпархії Перемисько-Варшавської о. Іван Лайкіш оголосив результати Художнього Конкурсу. Тоді теж відбулось нагородження переможців. Присутні мали змогу побачити виставку з 54 художніх праць учнів «0» та початкової школи.

Катехитична Комісія Архиєпархії проводить Художній конкурс для дітей садочка та початкової школи в кожному шкільному року. В цьому році у Великому пості катехити розробляли з дітьми тему «Я місіонер у Церкві». Відтак діти розмальовували своє бачення місіонерськіх завдань у Церкві. Найкращі праці з парафіяльного рівня потрапили на фінал до Бартошиць. Комісія у складі: о. І. Лайкіш, о. Ю. Кравецький та дві художні інструкторки з Дому Культури в Бартошицях Йолянта Лямпка і Ганна Маліновска, вирішила нагородити праці учнів:

Група І, садочок – «0»:

1. Юлія Ввлькевич, «0» – парафія Ольштин

2. Оксана Житка, «0» – Варшава

3. Петро Гнатюк , «0» – Гурова Іл.

Вирізнення: Домініка Вуйцік «0» – Венгожево

Група ІІ, кл. І – ІІІ:

1. Яків Подебрин, кл. І – Ольштин

2. Катерина Крупа, кл. ІІІ – Венгожево

3. Єва Воробець, кл. ІІ – Гурово Іл.

Вирізнення: Олександер Белей, кл. І – Ольштин

Група ІІІ; кл. IV – VI:

1. Олівія Довейко, кл. V – Венгожево

2. Єва умада, кл. V – Круклянкі

3. Рафал Гловінка, кл. V – Гурово Іл.

Група ІV; праці різні:

1. Лука Вішнєвскі, кл. VІ – Гурово Іл.

2. Павлина Полевчак, кл. VІ – Гіжицько

3. Кінга Бондзік, кл. ІV – Бартошиці

На фінальний етап праці надійшли з парафій: Бартошиці, Варшава, Венгожево, Гіжицько, Круклянкі, Гурово Іл., Ельблонг, Лельково, Ольштин.

Дуже дякую катехитам, що провели конкурс серед дітей. Додяки о. Кравецькому який організував виставу праць. Карітасу парафії в Бартошицях дякую за спонсорування забав та почастунку для переможців.

о. митрат Іавн Лайкіш

Print this pageEmail this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on VK