ДІТИ В ЛЕЛЬКОВІ ПРИСТУПИЛИ ВРОЧИСТО ДО СВЯТОГО ПРИЧАСТІЯ

ДІТИ В ЛЕЛЬКОВІ ПРИСТУПИЛИ ВРОЧИСТО ДО СВЯТОГО ПРИЧАСТІЯ

В неділю Всіх Святих, коли Церква осмислює плоди Духа Святого, третокласникі з Лелькова врочисто причастилися Тіла і Крови Господа нашого Ісуса Христа.

До цього дня вони готовились протягом чотирьох років. На уроках катехизи пізнавали правди віри. Засвоювали молитви та катехизм. В суботу приступили до першої Святої Сповіді. Разом з ними сповідались їх батьки та рідні. Під пильним оком с. Юлії батьки прикрасили храм.

Під місійним хрестом батьки благословили своїх потіх. Відтак парох довершив обряду відречення сатани. Коли вони були немовлятами в їх імені це звершили хресні батьки. Сьогодні вони свідому заявили, що з’єднуються з Христом. І це єднання відбулось у видимий спосіб в обряді Святого Причастія.

На закінчення діти у віршах та піснях розказали про важливість тієї події. Відтак отець вручив кожному ікону Богородиці Одигітрії, щоб спомагала їх на дорогах життя.
о. митрат Іван Лайкіш
http://cerkiew.gorowo.pl/

Print this pageEmail this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on VK