ВЛАДИКА ЄВГЕН ВРУЧИВ СВЯТІ ПИСЬМА УЧАСНИКАМ КАТЕХИЗ В ГУРОВІ ІЛАВЕЦЬКОМУ

ВЛАДИКА ЄВГЕН ВРУЧИВ СВЯТІ ПИСЬМА УЧАСНИКАМ КАТЕХИЗ В ГУРОВІ ІЛАВЕЦЬКОМУ

В час свого перебування на півночі Архиєпархії, Владика Євген Попович – єпископ помічник Перемисько-Варшавської Архієпархії, провів зустріч з екіпою катехистів Дороги Неокатехуменальної, яка проводить катехизи в парафії в Гурові Ілавецькому.

Зустріч ця відбулась у суботу 3 травня на приходстві. Відповідальний екіпи п. Роман поінформував Владику про Спільноти Дороги Неокатехуменальної, які існують в парафії в Гурово Іл. та в парафії в Ельблонгу. Владика з великою увагою прислуховувавсь до свідоцтв всіх катехистів. Висловив признання для їх праці. Запевнив про свою підтримку та вказав на потреби покликання спільнот Дороги в парафіях нашої Архиєпархії. Згадав і про запрошення до Перемишля, коли ще був там парохом, яке склав на руки екіпи катехистів. Ото ж, я готовий до співпраці – заявив Владика.

Опісля відбулась Літургія Слова, яку очолив Владика Євген. В гомілії висловив своє зворушення з приводу участі в богослуженні. Відмітив велику увагу з якою присутні читають та розважають Боже Слово. Під час цього богослуження кожен присутній одержав з рук Владики книгу Святого Письма. Катехисти подякували Владиці за спільну молитву та побажали Божої благодаті в його апостольському служінні. На закінчення присутні зібрались на спільну агапу та довго розважались цим небуденним святом.
оіл (http://cerkiew.gorowo.pl)

Print this pageEmail this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on VK