І ЕТАП КОНКУРСУ БІБЛІЙНОГО ЗНАННЯ

І ЕТАП КОНКУРСУ БІБЛІЙНОГО ЗНАННЯ

В грудні, напередодні святочної перерви в школах, катехити Перемисько-Варшавської Архиєпархії провели І етап біблійного конкурсу для учнів VІ класів початкової школи та учнів гімназії. Конкурс повністю присвячений пізнанню Євангелія від Матея та загальному знанню про Святе Письмо.
Тема євангелізації постійно повертається в навчанні Церкви. Тому то, Катехитична Комісія Архиєпархії вирішила в цьому році більше увани приділити Святому Письму.
Учні готовились до конкурсу від початку шкільного року. На першому етапі конкурсу учням слід було відповісти на 50 запитів. До фінального етапу кваліфікуються учні з трьох перших місць.
В парафії Воздвиження Чесного Хреста в Гурові Ілавецькому конкурс проведено в двох гімназіях. Один організувала с. Давниїла Шумна для учнів гімназії в Гурові Іл. а другий катехитка Надія Ортинська для учнів гімназії в Кандитах.
Фінал конкурсу відбудеться в суботу 22.02.2014р. в Комплексі шкіл з укр. мовою навчання в Бартошицях. Переможців з першого етапу чекаємо! Ото ж, до зустрічі.
о. Іван Лайкіш – Голова Катехитичної Комісії

Print this pageEmail this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on VK