Збори Марійської Дружини

Збори Марійської Дружини

8 грудня 2013 р., по ранковій Службі Божій відбулися чергові збори Християнської Марійської Дружини, (скорочена форма МД) діючої при Архикатедральному Соборі Св. Івана Хрестителя у Перемишлі, на яких Владика – номінат д-р Євген Попович, довголітній духовний опікун цієї релігійної жіночої організації, прийняв нові членкині. Вони засвідчили, що в міру можливостей, будуть совісно виконувати статутні завдання Марійської Дружини. Опісля Віра Гришко –заступник голови МД відчитала список членкинь і молитвою „Отче наш” вшановано пам’ять тих, які відійшли у вічність.

Тут належить згадати бл. п. Владику Теодора Майковича, бувшого пароха, який у 1990 році покликав до існування ХМД.

У слідуючій точці програми Марія Баран – скарбник МД приблизила присутнім членкиням довголітню (понад 20 –річну) діяльність і  Владиці номінату Євгенові в подяці за довголітню опіку над МД Пані з Управи МД вручили букет квітів.

В часі перерви присутні оглянули альбом з діяльності МД, який складається з 9-ти тематичних розділів: 1) Статут і програми діяльності, 2) Актуальні списки членкинь МД, 3) Фотохроніка, 4) Публікації і кореспонденція, 5) Ювілейні вітання і побажання, 6) Подячні грамоти, 7) Молитви МД, 8) Пожертви на потреби Церкви, 9) Співайте Господові пісню, 10) Прощі до святих місць.

Під кінець програми, ведуча збори голова МД – Катерина Козак, відчитала план діяльності МД на 2014 рік і попросила присутніх про дискусію і питання.

Опісля подякувала усім членкмням за активну поставу і милу атмосферу на зборах.

На цьому збори закінчено.

Катерина Козак

 

 

Print this pageEmail this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on VK