Mайстер – класи для вчителів

Mайстер – класи  для вчителів

В днях 19-20 жовтня 2013 року в Центрі Вишколу Згромадження Сестер Служебниць в Пралківцях відбулися майстер – клас для Сестер катехиток з Польщі, Словаччини, України та вчителів шкіл і садочків.
Провідною темою першого дня була
Едукація медіальна, яку проводила пані Малгожата Вєнчковска з Варшави. Вона старалася переказати учасникам, в який спосіб сьогодні медія інтелектуально і морально формують молоде покоління починаючи від наймолодших, як впливають на особовість і спосіб думання молодої людини. Заохочувала і радила, що мудре користання з медіїв – одне з найважливіших завдань виховання в родині і школі. Пані Малгожата вказувала на добро, яке несуть сучасні медія і перестерігала перед медіальним узалежненням, небезпеками та загрозами.
Другого дня учасники школення могли поширити знання через практичні заняття, які проводила Академія Аніматора з Варшави під заголовком
Аніматор забав для дітей. Під час цієї зустрічі учасники навчилися робити великі мильні бульки, артистичні малюнки на лицях, творити з шаріків квіти, звірятка, метелики та інші цікаві речі. Час курсантам виповнився дуже цікаво та успішно.

с. Магдалина Ожанська СНДМ

Print this pageEmail this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on VK