З’їзд членів „Сарепти”- який проходив 5 жовтня у Криниці

З’їзд членів „Сарепти”- який проходив 5 жовтня у Криниці

5 жовтня у Криниці проходив з’їзд членів „Сарепти”. Зустріч розпочалася від Божественної Літургії яку очолив о. митр. Іван Піпка у вспівслужінні о. Григорія Назара, о. д-р Миколи Костецького та о. Ярослава Чухти.Опісля розпочалися засідання у яких взяли уділ: о. І. Піпка о. Г. Назар, о. М.Костецький, о. Я. Чухта, п. П. Марцінішин, п. І. Цюрик, п. П. Дарвай, п. Б. Должицький, п. Г. Суханич, п. Л. Костецька, п. Є. Лихач, п. Ігор Губач. Підчас зустрічі підсумовано турнуси 2013 року, обговорено дотеперішні та майбутні інвестиції. Порушено квестію перманентної формації „Сарептян”. Обговорено також квестію адміністрації сайту „Сарепти” та її розвитку. Обговорено вступні плани „Сарепти” 2014 а також святкування 30-річниці існування „Сарепти”. Порушено також вступно квестію заангажування „Сарепти” у Світові Дні Молоді в 2016 р. у Кракові.
У неділю після Літургії прибулі поїхали ще до Новиці де побачили ново поставлену стодолу та інші будинки в яких відбулися ремонти. Учасники мали також змогу побачити три з чотирьох ікон нового іконостасу який повстає у каплиці при Сарепті. Чергову зустріч запланованo на 11 листопада.

Ігор Губач

Print this pageEmail this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on VK